top of page
iStock-1162563887_edited.jpg

Nourished Cycles

MENTORPROGRAM

Dyp helse for din
sykliske kropp

Velkommen til Nourished Cycles, din invitasjon til en transformativ reise mot dyp kunnskap og dyp helse i din sykliske kropp.
Uterus.png
Sliter du med uregelmessige eller vanskelige menstruasjonssykluser, som kraftige blødninger, PMS, menstruasjonssmerter, eller opplever du infertilitet? Bruker du hormonell prevensjon for å unngå graviditet eller for å behandle vanskelige symptomer i din syklus, men sliter med bivirkninger? Eller har du alltid følt at det er så mye du ikke forstår om din sykliske kropp, og nå føler at tiden er inne for å tilegne deg denne kunnskapen?

For mange av oss er menstruasjonssyklusen og vår fertilitet et mysterium, eller i verste fall en belastning som negativt påvirker våre liv. Men i virkeligheten kan vi lære å forstå hva som skjer i kroppene våre hver dag gjennom syklusen. Menstruasjonssyklusen kan gi oss verdifull innsikt i hva som foregår i kroppene våre, mer enn vi kanskje aner. Smertefulle og problematiske sykluser er ikke en uunngåelig del av det å leve med en syklisk kropp, og mange fertilitetsutfordringer kan overvinnes uten medisinsk inngrep eller hormonell behandling. På samme måte er det fullt mulig å oppnå sikker, naturlig prevensjon ved å lære å tolke og forstå vår egen syklus. Denne kunnskapen kalles Fertility Awareness, eller fertilitetsforståelse på norsk, og den vil revolusjonere din relasjon til det som skjer i kroppen og syklusen din.

 
375014326_1222419252484071_6668613282896733194_n.jpg

"Jeg begynte å få veiledning hos Siri Kalla for ett og et halvt år siden, og utbyttet har vært mer kraftfullt enn jeg har kunnet forestille meg. Ikke bare har jeg fått en effektiv prevensjonsmetode uten bruk av syntetiske hormoner, jeg har i tillegg fått en rik og helhetlig forståelse av min egen kropp og helse som jeg vil ta med meg resten av livet. Siri har lært meg å lese kroppen min sine signaler, lytte til hva den forteller meg og ta hensyn til de naturlige rytmene, og med dette har jeg vokst som kvinne og som menneske. Hun har vært en fantastisk støtte, veileder og pådriver i denne prosessen.

Både partneren min og jeg har lært utrolig mye, fått verktøy som vil være til nytte livet ut, og samtidig følt oss sett, hørt og forstått.

Det å forstå syklusene sine er virkelig noe jeg skulle ønske alle kvinner kunne! Siri har mye kunnskap og en svært god, holistisk forståelse for fertilitetsforståelse, helse, ernæring og mye mer, og jeg anbefaler henne på det varmeste!"

- Kari, tidligere klient

Jeg, Siri Kalla, er grunnleggeren av Our Fertility og har veiledet hundrevis av mennesker på deres vei mot en dypere forståelse av sin egen syklus. Med egen erfaring vet jeg hvor utfordrende det kan være å navigere i helsedjungelen på egenhånd. Dette programmet er skapt for deg som har forsøkt ulike løsninger på dine syklusrelaterte helseproblemer uten suksess, og som nå er klar til å strekke ut hånden og ta imot hjelp fra noen som har gått veien før deg – og som har veiledet mange andre på veien mot dyp helse og dyp kunnskap om kroppene sine. I dette mentorprogrammet tilbys du en unik mulighet til å dra nytte av min ekspertise i en individuell setting, så at du slipper å gå alene.

Jeg tror sterkt på kraften i å virkelig forstå og lytte til vår egen fruktbarhet, menstruasjonssyklus og reproduktive helse – og jeg mener denne kunnskapen er uvurderlig for enhver med en syklisk kropp.

Gjennom Nourished Cycles vil du oppdage kraften i å bli kjent med din kropp på et dypere nivå, lære deg å forstå din syklus, og ta vare på kroppen din basert på en helhetlig forståelse av hva den sykliske kroppen trenger for å virkelig ha det godt.

Jeg ønsker å gi deg verktøyene og kunnskapen som er nødvendig for å finne ekte velvære i kropp og syklus, ta informerte valg angående din reproduktive helse, og utforme strategier for å leve et dypt velnært liv i samspill med din sykliske kropp.


Bli med oss på denne reisen mot dyp kunnskap og dyp helse i din sykliske kropp!
Dette skreddersydde mentorprogrammet er designet for de som ønsker å utforske, lære og oppnå en dypere forståelse og forbindelse med sin egen kropp og syklus, samt finne konkrete strategier for å helbrede fertilitets- og syklusproblemer.
 
Gjennom programmet vil du lære å tolke kroppens signaler med Justissemetoden, bli kjent med dine unike behov, og lære hvordan du kan gi næring til både kropp og sinn i harmoni med din menstruasjonssyklus.
 
unnamed.jpg

"I mange år har jeg hatt store smerter og tidvise problemer med blødninger, og besøk hos leger og gynekologer har alltid resultert i beskjed om at syklusen min var helt normal. Det resonnerte aldri helt, så jeg var nysgjerrig på Siris tilnærming og kunnskap! Men jeg trodde ikke hun ville finne så store problemer med syklusen min som hun gjorde.
Å ta innover meg hvor mange signaler kroppen har sendt om helsen min over mange år gjennom en vond og ustabil menssyklus, har vært stort og viktig. Med Siris hjelp er jeg nå i ferd med å legge grunnlaget både for en sunnere syklus og en friskere kropp i det hele tatt. Sist syklus hadde jeg knapt vondt, og blødde en normal mengde - begge deler er store seire for meg! Det har vært både gøy og lærerikt å jobbe med Siri, som er strukturert, hyggelig, og veldig god til å formidle den enorme mengden kunnskap hun sitter på."

- Hanna, tidligere klient

351190279_1388125785370749_5141557242657633557_n.jpg

"Jeg kom til Siri med et ønske om å optimalisere min syklus og bedre forstå min hormonelle helse. Jeg hadde nylig opplevd en MA (missed abortion) og ønsket å bli gravid igjen.  Å gå i lære hos Siri var utrolig verdifullt! Jeg fikk masse verdifull innsikt i fertil helse, og god personlig veiledning for å forbedre min egen helse mtp fertilitet og trygg graviditet. Det har vært utrolig lærerikt og spennende! Jeg har fått økt interesse og fascinasjon for kvinnehelse, og i dag er jeg 18 uker på vei med et høyt ønsket barn. Veldig takknemlig for at jeg fant Siri, og anbefaler hennes tjenester på det varmeste."

- Karianne, tidligere klient

Gjennom programmet vil du få:

1

2

3

5

4

6

Individuell tilnærming: Jeg forstår at hver kropp er unik, og derfor tilpasses programmet etter dine individuelle behov og mål. Det som skiller Nourished Cycles ut er en skreddersydd tilnærming, der vi tar hensyn til din kropps unike behov og mål. Gjennom en kombinasjon av sykluskartlegging med Justissemetoden, individuelle oppfølgingskonsultasjoner, rotårsaksanalyse og omfattende skreddersydd læremateriell, vil du bli veiledet på en reise som utforsker og nærer din fruktbarhet og helse.

Dyp kunnskap om din kropp: Den omfattende undervisningen og skreddersydde læremateriell vil gi deg en grundig forståelse av syklusen din, fertilitetsforståelse, fruktbarhet og reproduktiv helse. Du vil lære å lese kroppens signaler, identifisere rotårsakene til eventuelle problemer og implementere helhetlige strategier for å forbedre din helse.

Støtte fruktbarhet og syklushelse: Programmet vil veilede deg i å optimalisere din fruktbarhet og syklushelse. Veiledningen og kunnskapen som deles er basert på funksjonellmedisinske prinsipper, der vi fokuserer på å finne rotårsakene til problemer i stedet for bare å behandle symptomer. Jeg vil veilede deg i å balansere rotårsakene bak dine syklusproblemer ved hjelp av kosthold, ernæring, livsstilsendringer og psyko-emosjonell helbredelse. Du vil få verktøyene til å oppnå dyp velvære i alle deler av syklusen, basert på hva som pågår i din individuelle kropp.

 

Forstå din fertilitet: Du vil lære hvordan du kan identifisere dine mest fruktbare dager i syklusen, øke bevisstheten om din reproduktive helse og øke sjansene for å oppnå en sunn graviditet hvis det er et mål for deg.

Bærekraftig prevensjon: Hvis du ønsker å bruke programmet til å lære om naturlig prevensjon, vil jeg gi deg grundig opplæring i Justissmetoden for denne hensikten. Du vil lære hvordan du kan bruke metoden som en trygg prevensjonsmetode i samsvar med din individuelle syklus og livssituasjon.

Dyp selvforståelse: Ved å utforske og bli kjent med din egen syklus og kropp vil du oppnå en dypere forståelse av deg selv. Du vil lære å lytte til kroppens visdom, gjenkjenne dine unike behov og ta informerte valg som fremmer din helse og velvære.

IMG_5112.JPG

"Jeg har i mange år hatt et anstrengt forhold til mensen og kropp, men gjennom dette programmet har jeg forelsket meg i kvinnekroppens mange utrolige sider og er stolt over å være kvinne igjen! Nå er det vanskelig å se for seg livet uten all den kunnskapen jeg har fått. Jeg forholder meg til syklusen min som det viktigste kommunikasjonsrøret til min helse, og jeg klarer å se hvordan helsetilstanden min er ved å observere mine sykluser. Jeg har tatt forskjellige grep i løpet av syklusen som har hatt stor virkning. Smertene mine blitt utrolig mye mindre så nå trenger jeg ikke engang ta smertestillende. Noe jeg ikke trodde var mulig ettersom jeg lenge har gått å tenkt at mensen skal være vondt og sånn er det bare å være kvinne. I tillegg har mannen min og jeg brukt justisse-metoden som prevensjon i snart 2 år med stor suksess.
Å bruke denne kunnskapen til vårt beste og leve mer i takt med kroppen er den beste gaven du kan gi deg selv!"

- Maria, tidligere klient

Image.jpeg

"Jeg tok kontakt med Siri etter at kjæresten min og jeg hadde

prøvd å få barn i litt over et halvt år. Jeg lærte hvordan jeg kartlegger menstruasjonssyklusen min og fikk masse kunnskap om hvordan syklusen og den kvinnelige kroppen fungerer. Hun ga meg også rådgiving om ernæring og kosthold for å forbedre min fertilitet. Etter over ett år med forsøk, ble vi endelg gravide! Dette hadde ikke vært mulig uten Siris hjelp og kunnskap, det er jeg sikker på. Jeg har også lært utrolig mye om meg selv, kroppen min og syklusen min. Siris rolige, lydhøre og pedagogiske tilnærming til undervisningen er uvurderlig! Jeg har fått med meg kunnskap som jeg vil bære med meg resten av livet, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kontaktet henne. Denne kunnskapen mener jeg at enhver kvinne i hele verden bør ha uavhengig av hvilken situasjon man er i; det burde være en rettighet å vite det jeg har lært av Siri. Jeg kan varmt anbefale henne!"

- Mia, tidligere klient

Verktøyene vi bruker:

I Nourished Cycles-programmet bruker vi mange forskjellig strategier til å finne veien frem til dyp og vælnært helse i din sykliske kropp. Disse er:
 

Chart test retouch_edited_edited_edited.

Sykluskartlegging: Ved å benytte Justissemetoden for å kartlegge syklusen, oppnår vi en dyptgående og omfattende forståelse av de hormonelle prosessene i syklusen din, langt mer detaljert enn hva en blodprøve kan tilby. Alle de små, subtile endringene som skjer gjennom syklusen – spesielt knyttet til utflod, kroppstemperatur og blødning, men også andre symptomer – er hormonelt styrte. Derfor gir kartlegging og analyse av disse endringene oss et svært nøyaktig bilde av dine hormonelle aktiviteter dag for dag. Denne kunnskapen vil du få hjelp til å integrere, slik at du alltid vil ha en presis forståelse av hva som foregår i syklusen din.

Dyptgående analyse av syklushelse: Ved starten av programmet utfører vi en omfattende analyse for å identifisere de mulige rotårsakene til dine problemer. Dette gjøres gjennom et svært detaljert helseskjema, hvor du besvarer spørsmål om symptomer og helsehistorikk for hele kroppen din, både nåværende og tidligere, samt familiehistorie. Jeg vil også anbefaler  blodprøver som er relevante for din spesifikke situasjon, som kan utføres hos din fastlege. Dette, kombinert med dine kartlagte sykluser, gir oss et dyptgående bilde av hva som foregår i kroppen din, og vil veilede oss i å implementere nærende tiltak for å styrke og helbrede syklusen din.

 

analys.png
supps.png

Individtilpasset kosttilskuddsplan: Basert på den helhetlige analysen av din helsesituasjon, vil vi utarbeide en skreddersydd plan for kosttilskudd. Denne planen inkluderer vanligvis både ernæringstilskudd og andre typer tilskudd, som for eksempel spesifikke urter, men innholdet vil variere fra person til person. Vi vil alltid samarbeide for å utvikle en kosttilskuddsplan som møter dine unike behov – både fysiologisk og økonomisk.

 

Individtilpasset veiledning rundt kosthold: Kosthold er et omfattende område å navigere i, og gjennom dette programmet vil du lære hvordan du bør spise for optimalt velvære i din sykliske kropp. Vi ser både på hva den sykliske kroppen generelt trenger av kosthold for å trives, samt gir spesifikke kostholdsråd for ulike situasjoner.
I vårt samarbeid legger vi stor vekt på dine individuelle behov og forutsetninger i forhold til kosthold. Sammen søker vi etter et kosthold som er dypt nærende for din sykliske kropp og som samtidig føles riktig og godt for deg. Vår tilnærming handler ikke om restriksjoner eller press, men om å finne måter å kjærlig pleie og nære kroppene våre på et dypere nivå.

food.png
psyckoemotional.png

Psyko-emosjonell helse: Psyko-emosjonell helse: Vårt nervesystem og psyko-emosjonelle helse har stor innvirkning på vår menstruasjonssyklus, og samtidig påvirker vår hormonelle helse vår psyko-emosjonelle tilstand. Derfor er samtaler og strategier rundt regulering av nervesystemet, stresshåndtering og psyko-emosjonell helse en sentral del av Nourished Cycles' mentorprogram. Skulle du ha psyko-emosjonelle utfordringer som ligger utenfor mitt område å bistå med, vil jeg støtte deg i å finne passende hjelp tilpasset dine spesifikke behov.

Individtilpasset veiledning rundt livsstil: Forskjellige aspekter av vår livsstil spiller også en sentral rolle når det gjelder syklushelse og fertilitet. I programmet diskuterer vi hvordan du kan etablere vaner og rutiner som nærer og støtter deg på et dypt plan - dette inkluderer å støtte kroppens avgifting, forstå hvordan forskjellige stoffer og stimulanter påvirker oss (og finne gode enkle alternativer), forstå hvilken type bevegelse som passer best for en syklisk kropp, og mye mer. Og i det lange løp bygge et liv på et fundament der det er gjort plass for din dype helse, blomstrende fruktbarhet, og en sunn syklus.

 

lifestyle.png
cycle sync.png

Å leve syklisk: Ved å kartlegge menstruasjonssyklusen vår, oppdager vi ikke bare et fantastisk verktøy for syklushelse og naturlig prevensjon - vi oppnår også en personlig indre veileder som kan hjelpe oss til å oppnå bedre flyt og energi i hverdagen. Å lære seg å leve i takt med syklusens naturlige flo og fjære, i stedet for å motarbeide den, åpner opp for et enormt nytt potensial for flyt og velvære i livet vårt. Dette er spesielt verdifullt for de som opplever utfordringer knyttet til spesifikke faser i syklusen. Ved å bli kjent med vår egen syklus, kan vi forutse når disse utfordringene vil oppstå, og dermed planlegge livet slik at det er rom for dem. Men dette er like relevant for de som ikke opplever slike utfordringer. Vi har alle utrolige gaver å oppdage ved å leve i tettere kontakt med syklusen vår, og dette er noe du vil lære mer om i programmet.

unnamed.png

"Jeg er veldig glad og takknemlig for at jeg har fått hjelp til å tolke min kropps signaler om helse og fertilitet ved hjelp av Justisse-metoden. Siri har vært en fantastisk støtte i denne prosessen. Hun er til stede, kunnskapsrik, respektfull, og jeg fikk raskt tillit til henne og turte å dele vanskeligere opplevelser som har påvirket menstruasjonssyklusen og helsen min. Denne investeringen jeg har gjort i meg selv, har jeg aldri angret på, men ønsker at jeg hadde kjent til dette tidligere. Jeg føler en slik egenmakt til å vite når jeg er fertil og ikke fertil, og å vite hva som indikerer god helse i menstruasjonssyklusen min. Det er en kontinuerlig læring om meg selv og kroppen min, noe som både har vært utfordrende og samtidig spennende. Jeg opplever at Siri og felleskapet i Moon Lodge har vært en fantastisk støtte i dette. Føler nå en større ydmykhet og kjærlighet til kroppen min. Også tips og råd om kosttilskudd og livsstilsendringer har vært til stor hjelp for at jeg

nå har bedre fertilitet og holistisk helse."

- Hanna, tidligere klient

Praktiske detaljer:

Nourished Cycles-programmet tilbyr en omfattende reise som strekker seg over en periode på cirka 6 måneder. Varigheten tilpasses etter dine individuelle behov, slik at du får den støtten og veiledningen du trenger gjennom hele programmet.
 

Programmet inkluderer en rekke elementer som er utformet for å gi deg den mest helhetlige opplevelsen:
 

iStock-1180947754.jpg

Individuelle konsultasjoner: Du vil ha jevnlige individuelle konsultasjoner med Siri. Disse konsultasjonene gir deg muligheten til å diskutere dine spesifikke utfordringer, motta personlig veiledning og skreddersydde anbefalinger for å støtte din helse og syklus. Programmet inkluderer 6 individuelle konsultasjoner, og etterpå har deltakere muligheten til å fortsette med konsultasjoner til en spesialpris.

 

iStock-1221479375_edited.jpg

Introduksjonsfilmer: Gjennom en serie informative og inspirerende introduksjonsfilmer blir du introdusert for grunnleggende prinsipper og konsepter relatert til syklusen, fruktbarhet og sykluskartlegging. Disse filmene hjelper deg med å bygge en solid forståelse av hvordan syklusen og Justissemetoden fungerer, og legger grunnlaget for vårt videre arbeid sammen.

Untitled design_edited.jpg

Omfattende læremateriell: Du får tilgang til et bredt spekter av skreddersydde skriftlige ressurser som er utviklet for å fordype deg i temaene vi diskuterer under konsultasjonene, for å støtte din læring og forståelse. Disse ressursene gir deg kunnskap og verktøy for å lære på dypet. implementere endringer og nære din syklus og helse.

 

Støtte fra et fellesskap: Gjennom ditt medlemskap i Moon Lodge-fellesskapet får du muligheten til å knytte bånd med andre som er på en lignende reise og motta støtte mellom individuelle konsultasjoner. I Moon Lodge-gruppen tilbyr vi månedlige gruppekonsultasjoner og delingssirkler. Ditt mentorskap inkluderer et 6 måneders medlemskap på plattformen, og etter denne perioden har du valget om å fortsette som medlem for vedvarende støtte og deltakelse i vårt felleskap.

 

iStock-910422518.jpg
Digital Kit_edited_edited.jpg

Fysisk og digitalt materiale for sykluskartlegging: Du får tilsendt alt materiale du trenger for å kartlegge din syklus med Justissemetoden. Dette inkluderer Justissemetodens guidebok på engelsk, et digitalt termometer for kartlegging av basalkroppstemperatur, papirskjema for sykluskartlegging og 3 måneders abonnement på Read Your Body-appen (for de som foretrekker å kartlegge syklusen sin digitalt).

 

Dyptgående opplæring i syklushelse eller naturlig prevensjon: Du kan velge om du vil bruke programmet til å oppnå bedre syklushelse eller fruktbarhet, eller til å lære om naturlig prevensjon. Programmet blir skreddersydd etter dine intensjoner. Det er også mulig å kombinere intensjoner og lære både om syklushelse og prevensjon i dybden, men da må du regne med å kjøpe et par ekstra konsultasjoner. Uansett intensjon ligger.kartlegging av syklus med Justissemetoden til grunn for vårt arbeid sammen.

Chart test retouch_edited_edited.jpg
iStock-700702502.jpg

Etisk prisstruktur og fleksibel betalingsplan: Vi tilbyr en konkurransedyktig prisstruktur for Nourished Cycles-programmet, og du har muligheten til å sette opp en betalingsplan som passer for deg. Vi er opptatt av å gjøre programmet tilgjengelig for så mange som mulig, og derfor tilbyr vi også stipendmuligheter for de som trenger økonomisk støtte. Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne en løsning som passer dine økonomiske forhold.

 

372523681_2186594118212298_1266329175809462684_n (1).jpg

"Siri er en engasjert, kunnskapsrik og omsorgsfull veileder, og jeg er dypt takknemlig for at jeg har funnet fram til henne. Gjennom Justissemetoden har jeg funnet et naturlig alternativ til prevensjon og samtidig blitt bedre kjent med min egen kropp og syklus. Dette er kunnskap jeg mener enhver kvinne burde ha! Gjennom å bruke menstruasjonssyklusen min som veiviser og kart over egen helse, har jeg fått et verktøy jeg vil ha glede av resten av livet og jeg ser nå tydelig hvordan livsstilen min påvirker syklusen min. Jeg har slitt med hormonelle ubalanser i mange år, noe leger og spesialister har sagt at jeg bare har måttet finne meg i «å leve med». Gjennom Siris veiledning har jeg fått støtte og inspirasjon til å gjøre livsstilsendringer som har gjort at kroppen min har det bedre enn på mange år. Ikke minst har Fertility Awareness styrket min selvtillit og tro på at jeg gjennom å lytte til kroppen min og dens naturlige syklus selv kan finne frem til hva jeg trenger for å leges og oppnå mer balanse. Tusen takk, Siri!"

- Kristin, tidligere klient

Sandra.jpg

"Siris program for fertilitetsforståelse hadde en sterk innvirkning på min forståelse av ikke bare fruktbarhet generelt, men også min egen kropp og helse. Hun var grundig, vennlig og alltid villig til å tilby ekstra råd i relaterte områder (ernæring eller mental helse, for å nevne noen). Programmet ga meg verktøyene jeg trengte for å forstå min skiftende syklus, og for å bli gravid naturlig i en tid da syklusen min ikke var veldig forutsigbar og sjansene mine var "svært lave." Å vite at jeg kan henvise til det jeg har lært fra programmet når jeg har spørsmål om syklusen min, kroppen min eller generell helse, gir meg en følelse av selvstendighet som jeg ikke hadde tidligere. Jeg vil absolutt anbefale programmet til alle som ønsker å få en dypere forståelse av kroppen sin og dens behov."

- Sandra, tidligere klient

Om Siri:

I Nourished Cycles-programmet får du muligheten til å jobbe sammen med Siri Kalla, en erfaren veileder innen fertilitetsforståelse og syklushelse. Gjennom årene har Siri veiledet hundrevis av mennesker på deres reise mot å oppnå dyp forbindelse med sin syklus, fruktbarhet og helse.

Siri har en lidenskap for å undervise og veilede mennesker i å oppdage den kraften som ligger i å forstå sin egen fertilitet og syklus. Hennes reise startet i 2009 da hun oppdaget fertilitetsforståelse som naturlig prevensjon. Med en solid utdanning fra Justisse College International, et ledende institutt innen utdanning i Fertility Awareness og holistisk reproduksjonshelse der hun fikk sin utdanning mellom 2013-2017, er Siri en sertifisert instruktør i fertilitetsforståelse og har en omfattende kunnskapsbase innen holistisk fysiologi, endokrinologi, ernæring og kartlegging av menstruasjonssyklusen. Siden hun ble uteksaminert i 2017, har Siri jobbet som fulltidscoach innen fertilitetsforståelse og holistisk reproduksjonshelse. Hun har også videreutdanning som instruktør i Sensiplan-metoden, noe som ytterligere styrker hennes ekspertise på området.
 

siri.png

Siri er også en engasjert forkjemper for mer helse i og kunnskap om den sykliske kroppen på en systemisk nivå. Som medlem i Association for Fertility Awareness Professionals og som ordfører for den Skandinaviske foreningen Nordic Union for Fertility Awareness, bidrar Siri aktivt til fellesskapet og jobber for å gjøre fertilitetsforståelse og kunnskap om den sykliske kroppen tilgjengelig for alle.


Med sin empati og forståelse for utfordringer knyttet til kroniske helseproblemer, kan Siri hjelpe klientene sine på en unik og helhetlig måte. Gjennom arbeidet med hundrevis av klienter har hun sett betydelige endringer og positive resultater. Siri har også personlig erfaring med å helbrede fra autoimmun sykdom, kronisk tretthet, systemisk betennelse, C-PTSD og menstruasjonsforstyrrelser. Hennes egen reise har gitt henne en dyp forståelse av betydningen av å oppnå dyp helse og velvære i både kropp og sjel.


Når du deltar i Nourished Cycles-programmet, får du tilgang til Siri sin ekspertise og erfaring. Siri er dedikert til å støtte deg gjennom hele reisen og hjelpe deg med å oppnå dyp forståelse og dyp helse i din sykliske kropp.
 

"I dag vet jeg hvordan kroppen min fungerer og hvordan jeg skal lese tegnene på fruktbarhet. Jeg stoler på min evne til naturlig å kontrollere graviditet. Og det aller viktigste er at jeg føler meg styrket som kvinne, jeg er koblet til min kropp på måter jeg aldri har vært før."

- Roberta Maria

Er du klar til å ta et avgjørende steg mot dyp fertilitetsforståelse og velvære?

Meld deg på Nourished Cycles-programmet og begynn reisen mot en dypere forbindelse med din syklus, fruktbarhet og kropp.

Din investering:

15.000 NOK
Beløpet kan deles opp over opptil 6 måneder uten ekstra kostnad.

Er prisen en bekymring for deg? I hensikt å gjøre programmet tilgjengelig for så mange som mulig, tilbyr vi stipendmuligheter for å tilpasse prisen til din situasjon. Søk her for å se om du kvalifiserer!

Trenger du mer informasjon før du tar dette steget mot fertilitetsforståelse og dyp helse?

Bestill en gratis 15-minutters prøvekonsultasjon med Siri for å få svar på spørsmålene dine.

Vi gleder oss til å bli med deg på reisen!

bottom of page