OMTALER

“Min kjæreste ELSKER at jeg bruker Justissemetoden – han skryter til og med om det! Vi slapper begge mye mer av i sexlivet og han har full tillit til at jeg «har kontroll» på min syklus og vet når jeg er fertil og ikke. Metoden gir meg også mulighet å forberede ham når jeg er på vei inn i min PMS-uke, ettersom jeg har en del problemer da. Det gjør ting mye enklere og vi tar ikke følelser som kommer opp like personlig lenger, eller lar dem bli til krangel eller drama.“

— Maria, klient

M o d e r n e,
E f f e k t i v  &  N a t u r l i g

P r e v e n s j o n

Visste du at det finnes en metode som er et veldig effektivt naturlig alternativ til hormonell prevensjon? Den kalles for den sympto-termale metoden for Fertility Awareness, og er 99,6% effektiv når den læres fra en sertifisert instruktør og praktiseres korrekt (det er omtrent samme sikkerhet som med p-piller).

Gjennom å kartlegge kroppens tegn på fertilitet og infertilitet kan vi ha ubeskyttet samleie gjennom hele syklusen, unntatt de de omtrent 5 dager da vi er fertile. Det viktigste tegnet på fertilitet som vi kartlegger er nærvær eller fravær av fertilt cervix-sekret fra livmorstappen. Slikt sekret produseres i et par dager før eggløsning, og spermier er totalt avhengig av dets nærvær for å kunne befrukte et egg. Uten sekret – ingen graviditet! En studie fra WHO viser på at 93% av kvinner enkelt kan lære seg å gjenkjenne fravær eller nærvær av cervix-sekret korrekt, etter å ha mottatt instruksjoner fra en instruktør.

I den sympto-termale metoden kombinerer vi observasjoner av cervix-sekret med kartlegging av den basale kroppstemperaturen og/eller livmorstappens posisjon, for å på en effektiv måte kunne identifisere de fertile dagene i menssyklusen og sørge for effektiv prevensjon.

Er du klar for en helt ny relasjon til din reproduktive kropp og seksualitet?

© 2018 by Siri Kalla Integrative Healthcare.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
0