top of page

OMTALER

”Jeg kom til Siri med et ønske om å optimalisere min syklus og bedre forstå min hormonelle helse. Jeg hadde nylig opplevd en MA (missed abortion) og ønsket å bli gravid igjen.  Å gå i lære hos Siri var utrolig verdifullt! Jeg fikk masse verdifull innsikt i fertil helse og min egen syklus, og god personlig veiledning fra Siri for å forbedre min egen syklushelse mtp fertilitet og trygg graviditet. Det har vært utrolig lærerikt og spennende! Jeg har fått økt interesse og fascinasjon for kvinnehelse, og i dag er jeg 20 uker på vei med et høyt ønsket barn. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fant Siri, og anbefaler hennes tjenester på det varmeste..”

— Karianne, klient

B l i  G r a v i d

På Naturlig Vis
Vi er kun fruktbare et par dager hver syklus, og for å oppnå graviditet må vi benytte disse dagene for samleie. I situasjoner med hormonell ubalanse kan menssyklusen påvirkes slik at befruktning blir ekstra vanskelig. Vår hormonelle funksjon påvirkes konstant av miljøårsaker, livsstil, generell helse og individuell biokjemi. Alle disse faktorene vil påvirke hvor enkelt det er å oppnå graviditet.

Under våre møter vil du lære å gjenkjenne de dagene i din individuelle syklus da du kan bli gravid, og vi vil arbeide med å optimere din hormonelle og helhetlige helse, med mål om å oppnå en sikker og vellykket graviditet. Du vil lære deg å kartlegge syklusen din med Justissemetoden, og gjennom dine kartlagte sykluser vil vi finne ut viktig informasjon om din individuelle hormonelle helse. Gjennom disse observasjonene vil vi finne ut hvordan vi kan støtte din individuelle fertilitet med diet, ernæring og livsstil. Hvis vi oppdager mer kompliserte reproduktive problemer hjelper jeg deg med å skape en plan for din helseutvikling, og med å skape et team av flinke helsepersonell som kan gi deg medisinsk behandling og støtte. Jeg vil sørge for at du alltid er velinformert om hvilke helsetjenester som finnes tilgjengelige – både holistiske og konvensjonelle.Min målsetting er å støtte deg på din vei mot helse i kropp og sjel, slik at du kan oppnå ditt mål om en sunn og vellykket graviditet.

Høres dette ut som en tilnærming til naturlig befruktning som interesserer deg?
bottom of page