top of page

TESTIMONIALS

"Siri er nydelig og veldig kunnskapsrik. Å gå til henne og lære om fertilitetsforståelse og Justisse-metoden har hjulpet med å helbrede mine hormonelle ubalanser og lette mine PMS-symptomer, samt å få kontakt med menstruasjonssyklusen og kroppen min generelt."

— Wanda, klient

B a l a n s e r
D i n   S y k l u s

FÅ FULLMAKT OVER DIN HELSE
Når vi kartlegger syklusen vår med Justissemetoden får vi en direkte speil av hva som pågår hormonelt i kroppen. I våre møter vil du lære deg å tyde kroppens signaler, og lære deg om hvordan du med naturlige metoder kan arbeide for hormonell balanse.

Problemer i menssyklusen – som for eksempel PMS, menssmerter og kraftige menstruasjoner – er alle tegn på at det er noen underliggende hormonelle ubalanser. Med hjelp av diett, livsstil, stressmestring, ernæring og andre naturlige løsninger kan vi arbeide med slike situasjoner og gjenopprette kroppens optimale helse. Dette er sant selv i mer komplekse situasjoner, som for eksempel endometriose og PCOS.

Siden hvert menneske har en individuell biokjemi, og en individuell livsreise som har ført frem til idag, vil også hvert menneskes vei til helbredelse se forskjellig ut.
I våre konsultasjoner ser vi på dine kartlagte menssykluser og din individuelle helsehistorikk, og lar denne informasjon veilede oss når vi skaper en individualisert helseplan basert på din situasjon og dine behov.

Noen ganger er helbredelse en lang reise, og det er min rolle som helseveileder at støtte deg gjennom den. Ved å hjelpe deg koordinere et team av kyndig helsepersonell, og gjennom å sørge for at du alltid er velinformert om hvilke helsetjenester som finnes tilgjengelige – både holistiske og konvensjonelle – er min målsetting å støtte deg på din vei mot helse i kropp og sjel.

Høres dette ut som en tilnærming til helhetlig helse som du vil prøve?
bottom of page