top of page

søn. 15. sep.

|

Føderommet

Velnært: 8 trinn til helse i syklus og fertilitet - TRONDHEIM

Velnært: 8 trinn til helse i syklus og fertilitet - TRONDHEIM
Velnært: 8 trinn til helse i syklus og fertilitet - TRONDHEIM

Time & Place

15. sep. 2024, 13:00 – 16:00

Føderommet, Mellomila 91A, 7018 Trondheim, Norge

About the event

Har du alltid ønsket at du skjønte mer av hvordan kroppen din og  syklusen din fungerer? Sliter du med små eller store ubalanser eller  problemer i syklus, som du prøver å finne løsninger på? Da er dette  foredrag med Siri M Kalla for deg! 

Siri M Kalla er annerkjent av  mange som en av de mest kunnskapsrike personene innen kvinnehelse i  Norge - særlig i forhold til syklus og vår fertilitet. Hun har over 10  års erfaring fra studier og arbeid med hundretals av kvinner. I dette  foredraget har hun kondensert kunnskapen sin til 8 steg, der hun  pedagogisk går igjennom hvordan syklus fungerer og hvordan forskjellige  faktorer i kosthold, livvstil og miljø påvirker vår syklus og hormonelle  funksjon. Du vil gå fra denne ettermiddag fylt til randen med ny  kunnskap - og med en følelse av at der faktisk finnes løsninger til  mange av de problemene som vi ofte fått høre at vi som kvinner bare må  lære oss å leve med.

I foredraget vil du lære deg:

• Hvordan syklusen din fungerer.

•  Hvordan syklusen din henger sammen med kroppens andre systemer - for  eksempel med immunforsvaret, blodsukkerbalansen og nervesystemet.

• Hvordan vår syklus påvirkes av kosthold, ernæring, psyko-emosjonell helse og livsstil.

• Hvordan vi finner rotårsaker bak problemer i syklusen, og jobber med en individuell tilnrming til å finne løsninger.

• Hvordan hormonelle medikamenter fungerer, når de er relevante å bruke, og når de eventuelt ikke er det. 

…og forhåpentligvis, vil du få en helt ny typ av kjærlighet og vørdnad for din fantastiske kvinnekropp. 

OM SIRI: Siri  har en lidenskap for å undervise og veilede mennesker i å oppdage den  kraften som ligger i å forstå sin egen fertilitet og syklus. Hennes  reise startet i 2009 da hun oppdaget fertilitetsforståelse som naturlig  prevensjon. Gjennom årene har Siri veiledet hundrevis av mennesker på  deres reise mot å oppnå dyp forbindelse med sin syklus, fruktbarhet og  helse.

Med en solid utdanning fra Justisse College International, et  ledende institutt innen utdanning i Fertility Awareness og holistisk  reproduksjonshelse der hun fikk sin utdanning mellom 2013-2017, er Siri  en sertifisert instruktør i fertilitetsforståelse og har en omfattende  kunnskapsbase innen holistisk fysiologi, endokrinologi, ernæring og  kartlegging av menstruasjonssyklusen. Siden hun ble uteksaminert i 2017,  har Siri jobbet som fulltidscoach innen fertilitetsforståelse og  holistisk reproduksjonshelse. Hun har også videreutdanning som  instruktør i Sensiplan-metoden, noe som ytterligere styrker hennes  ekspertise på området.

Siri er også en engasjert forkjemper for mer  helse i og kunnskap om den sykliske kroppen på en systemisk nivå. Som  medlem i Association for Fertility Awareness Professionals og som  ordfører for den Skandinaviske foreningen Nordic Union for Fertility  Awareness, bidrar Siri aktivt til fellesskapet og jobber for å gjøre  fertilitetsforståelse og kunnskap om den sykliske kroppen tilgjengelig  for alle.

Med sin empati og forståelse for utfordringer knyttet til  kroniske helseproblemer, kan Siri hjelpe klientene sine på en unik og  helhetlig måte. Gjennom arbeidet med hundrevis av klienter har hun sett  betydelige endringer og positive resultater. Siri har også personlig  erfaring med å helbrede fra autoimmun sykdom, kronisk tretthet,  systemisk betennelse, C-PTSD og menstruasjonsforstyrrelser. Hennes egen  reise har gitt henne en dyp forståelse av betydningen av å oppnå dyp  helse og velvære i både kropp og sjel.

Les mer om Siri og arbeidet hennes på www.ourfertility.no

Share the event

bottom of page