top of page

tor. 23. mai

|

Under Livet klinikk

Velnært: 8 trinn til helse i syklus og fertilitet

Varmt velkommen til en introduksjon om hvordan syklusen fungerer, og hvordan vi oppnår dyp helse og balanse i syklus og fertilitet.

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Velnært: 8 trinn til helse i syklus og fertilitet
Velnært: 8 trinn til helse i syklus og fertilitet

Time & Place

23. mai 2024, 18:00 – 20:30

Under Livet klinikk, Kjelsåsveien 174, 0884 Oslo, Norge

Guests

About the event

I generasjoner har kvinners helse blitt satt til side, og vår forståelse av "sunn" kost og livsstil har i stor grad kommet å bli formet av forskning gjort på mannekroppen. Det er på tide å endre perspektivet. Vi dykker ned i forskning og praksis som belyser kvinnekroppens funksjon og kapasitet til dyp velvære.

Siri har veiledet hundrevis av kvinner til å bli kjent med sin egen syklus og oppdage naturlige løsninger på utfordringer relatert til syklus og fertilitet. I dette foredraget vil hun dele de åtte trinnene hun bruker for å lede kvinner mot sykluser uten smerte og PMS, og mot en forbedret fertilitet.

Dette to-timers foredraget vil gi deg verktøyene du trenger for å forstå hvordan menstruasjonssyklusen din fungerer og hvordan den påvirkes av faktorer knyttet til helhetshelse, livsstil, kosthold og psyko-emosjonelt velvære. Vi skal utforske hvordan vi kan nærme oss vanlige, og til og med alvorlige, problemer og sykdommer knyttet til syklusen på naturlige måter, og vi vil undersøke kosthold og trening som styrker kvinnekroppen på dens egne vilkår.

Du vil begynne å lære å gjenkjenne og håndtere rotårsakene til symptomer, i stedet for å kun behandle selve symptomet.

Bli med oss for å omfavne et nytt paradigme innen kvinnehelse, hvor vi gir plass til og verdsetter den sykliske kvinnekroppen. La oss en gang for alle forstå at det ikke skal gjøre vondt å være kvinne.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til "Velnært: 8 trinn til helse i syklus og fertilitet". Bli med og oppdag nøkkelen til dyp helse i din sykliske kropp!

Share the event

bottom of page