top of page

lør. 26. okt.

|

iFlyt Coaching & Mindfulness

Sync med din syklus - foredrag i Kristiansand

En ettermiddag dedikert til menssyklusen, hormonell helse og naturlig prevensjon.

Registration is Closed
See other events
Sync med din syklus - foredrag i Kristiansand
Sync med din syklus - foredrag i Kristiansand

Time & Place

26. okt. 2019, 13:00 – 16:00

iFlyt Coaching & Mindfulness, Kongens gate 11, 4610 Kristiansand, Norway

Guests

About the event

Vil du lære mer om menssyklusen og kvinnelige hormoner? Å kunne bruke dyp kunnskap om menssyklusen som effektiv naturlig prevensjon, finne verktøy til å lege problemer i menssyklusen med naturlige metoder samt leve mer i sync med din syklus?

Da er du varmt velkommen til en ettermiddag dedikert til menssyklusen og Fertility Awareness!

Litt mer enn halve jordas befolkning kommer til å leve med menssyklusen i omtrent to tredjedeler av livet sitt - sykluser som er avgjørende for alt menneskelig liv. Likevel vet vi vanligvis veldig lite om hvordan vår fruktbarhet og menstruasjon faktisk fungerer.

I dette foredraget vil vi se på hvordan menstruasjonssyklusen fungerer, og hvordan vi kan lære å kartlegge våre fysiologiske tegn på fruktbarhet. Denne kunnskapen gir oss en dyp forståelse av kroppene våre og kan brukes som en effektiv metode for naturlig, skånsom prevensjon; en metode for å oppnå graviditet; et verktøy for å overvåke hormonell helse; eller helt enkelt for å bli kjent med oss selv på en dypere måte.

I disse tre timene vil vi se på:

• Hvordan menstruasjonssyklusen fungerer.

• Hvordan vi observerer fysiologiske tegn på fruktbarhet - og hvordan vi kan bruke den kunnskapen som en effektiv, moderne og naturlig prevensjonsmetode.

• Hvordan forskjellige prevensjonsmetoder fungerer.

• Naturlige strategier for å lege problemer i menssyklusen, som PMS, menstruasjonssmerter, PCOS og infertilitet.

• Hvordan vi kan leve mer synkronisert med menstruasjonssyklusen.

• Hvordan det å nære et dypt forhold til menstruasjonssyklusen også kan nære et dypere forhold til oss selv.

----

OM SIRI:

Siri M. Kalla er Norges første sertifiserte Fertility Awareness pedagog og coach innen helhetlig hormonell helse. Hennes interesse for menstruasjonssyklusen startet i 2009, da hun begynte å utforske sitt eget forhold til sin syklus gjennom oppdagelsen av naturlig prevensjon. Siden da har hun dedikert seg til å fordype sin forståelse om kvinnekroppen og syklushelse.

Siri er utdannet Holistic Reproductive Health Practitioner gjennom Justisse College International i Canada, og er sertifisert Fertility Awareness Educator gjennom Association for Fertility Awareness Professionals. I sin praksis jobber hun for å støtte kvinner og andre menstruanter i å finne tilbake til et kjærlig og nærende forhold til seg selv og kroppene sine. Hennes erfaring er at vårt forhold til vår menstruasjonssyklus spiller en nøkkelrolle i vårt forhold til oss selv. Hun har grunnlagt Our Fertility som en plattform for dette arbeidet - et sted der vi kan møtes, utvikle ferdigheter og finne informasjon og inspirasjon om Fertility Awareness og helhetlig menstruasjonssyklushelse.

Les mer om Siri og Fertility Awareness på https://www.ourfertility.no/

----

Investering: 290 kr

Varmt velkommen!

Tickets

  • Foredrag

    kr 290,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Share the event

bottom of page