top of page

lør. 06. mai

|

Nesoddtangen

Sync med din syklus - en forelesning om menstruasjonssyklus helse

Registration is closed
See other events
Sync med din syklus - en forelesning om menstruasjonssyklus helse
Sync med din syklus - en forelesning om menstruasjonssyklus helse

Time & Place

06. mai 2023, 13:00 – 16:00

Nesoddtangen, Fundingrudveien 152, 1450 Nesoddtangen, Norway

About the event

Vil du forstå hvordan menstruasjonssyklusen og kvinnelige hormoner  fungerer? Vil du åpne døren for å forstå hvordan vi kan oppleve dyp og  blomstrende helse og velvære i en kvinnekropp, optimal fruktbarhet og en  smertefri menstruasjonssyklus? Vil du ha kunnskapen du trenger for å ta  virkelig informerte beslutninger om prevensjon? Da ønsker vi deg  hjertelig velkommen til en ettermiddag sammen med Siri M. Kalla! 

Når hun jobber med  kvinner og andre menstruerende personer, er en av de mest vanlige  kommentarene Siri får, "hvorfor har ikke noen fortalt meg dette før?". I  vårt nåværende samfunn og medisinske paradigme kan menstruerende  personer gå gjennom halvparten av livet sitt uten å virkelig forstå  hvordan kroppene deres fungerer - kunnskap som er avgjørende for å kunne  ta informerte beslutninger om helse, velvære, fruktbarhet og  prevensjon. I denne forelesningen ønsker vi å gi et motmiddel mot denne  amnesien. 

Siri M. Kalla har studert og jobbet med  menstruasjonssyklusen i et tiår. Hennes kunnskap er unik i Norge og er  forankret i en funksjonell medisin-tilnærming til helse. Hun ser på den kvinnelige kroppen som et integrert system, forstår dypt den sammenkoblede naturen til kroppene våre generelt og våre hormonsystemer  spesielt, og søker å finne årsakene til problemer i stedet for å  behandle symptomer.

I denne tre timers forelesningen vil hun dele sin kunnskap med oss i en innholdsrik ettermiddag. Vi vil se på:

• Hvordan menstruasjonssyklusen fungerer.

• Hvordan man kan observere fysiologiske tegn på fruktbarhet og infertilitet.

• Hvordan ulike prevensjonsmetoder fungerer.

•  Hvordan evidensbasert naturlig prevensjon fungerer, og hvordan man kan  avgjøre om en bestemt metode for naturlig prevensjon er trygg å bruke. • Naturlige strategier for å helbrede menstruasjonssyklusproblemer som PMS, menstruasjonssmerter, PCOS og infertilitet.

• Hvordan vi kan leve mer i takt med de ulike fasene i menstruasjonssyklusen.

• Hvordan å dyrke et dypt forhold til vår menstruasjonssyklus også betyr å dyrke et dypt forhold til oss selv. 

---

OM FOREDRAGSHOLDEREN:

Siri  M. Kalla er Norges første sertifiserte underviser i Fertility  Awareness, og rådgiver i helhetlig hormonell helse. Hennes interesse for  menstruasjonssyklusen begynte i 2009 da hun begynte å utforske sitt  forhold til sin syklus gjennom oppdagelsen av naturlig prevensjon. Siden  da har hun vært dedikert til å fordype sin forståelse av kvinnekroppen  og menstruasjonssyklushelse.

Siri er utdannet Holistic  Reproductive Health Practitioner gjennom Justisse College International i  Canada, en sertifisert Sensiplan-instruktør, leder for Nordic Union for  Fertility Awareness, og en sertifisert instruktør i Fetility Awareness  gjennom internasjonale Association for Fertility Awareness  Practitioners.

Hun er dedikert til å hjelpe kvinner og andre  menstruerende personer å oppnå dyp helse og velvære i sine menstruerende  kropper, arbeider med en funksjonell medisinsk tilnærming til  menstruasjonssyklusen og fertilitetsproblemer, og underviser om  evidensbasert naturlig prevensjon.

I sin praksis jobber hun med å  støtte kvinner og andre menstruerende personer i å finne tilbake til et  kjærlig og nærende forhold til seg selv og sine kropper. Hennes  erfaring er at vårt forhold til vår menstruasjonssyklus spiller en  nøkkelrolle i vårt forhold til oss selv. Hun har grunnlagt Our Fertility  som en plattform for dette arbeidet - et sted å møtes, utvikle  ferdigheter og finne informasjon og inspirasjon om bevissthet om  fertilitet og helhetlig menstruasjonssyklushelse.

Lær mer om Siri og hennes arbeid på https://www.ourfertility.com

----

OM STEDET:

Forelesningen vil bli holdt i låven på den vakre Hokholt Gård på  Nesodden. Her kan du nyte en vakker lørdag i starten av våren, og hilse  på både høner og geiter. Etter foredraget vil det bli solgt mat på  gårdsplassen, der du kan nyte kaffe, kake, og pizza tilberedt i vår egen  pizzaovn!

---

Investering: 350 nok 

Vennligst gi beskjed hvis denne prisen er for høy for deg, så skal vi prøve å finne en løsning.

Velkommen!

Tickets

  • Lecture admission

    kr 350,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Share the event

bottom of page