top of page

søn. 09. juni

|

Oslo

Syklus i blomst: helhetlig syklushelse og urter

Bli med på en dag dedikert til helhetelig syklushelse med syklusekspert Siri Kalla og urtemedisiner Mari Jerstad!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Syklus i blomst: helhetlig syklushelse og urter
Syklus i blomst: helhetlig syklushelse og urter

Time & Place

09. juni 2024, 11:00 – 16:00

Oslo, Kongshavnveien, Bjørvika,, Oslo, Norge

Guests

About the event

I generasjoner har kvinners helse blitt satt til side, og vår forståelse  av "sunn" kost og livsstil har i stor grad kommet å bli formet av  forskning gjort på menn. Det er på tide å endre perspektivet. Vi  dykker ned i forskning og praksis som belyser kvinnekroppens funksjon  og kapasitet til dyp velvære.

Denne  heldags workshopen vil gi  deg verktøyene til å forstå hvordan din menstruasjonssyklus fungerer og  hvordan den påvirkes av faktorer i vår helhetshelse, livsstil, kosthold  og psyko-emosjonelle velvære. Vi skal se på hvordan vi kan tilnærme oss  vanlige, og til og med alvorlige, syklus problemer og sykdommer på  ikke-medisinske måter, og vi vil utforske kost og trening som styrker  kvinnekroppen på dens egne premisser. Vi legger oppmerksomheten på å  gjenkjenne og håndtere årsakene til symptomer, i stedet for behandling  av symptomer alene.

Workshopen finner sted  på Losæter, en oase for urbant landbruk. Vi utforsker lokale planter og  tradisjoner i Urtealliansens urtehage. Vi får se, kjenne og smake  blomster som støtter kvinnehelsen. Kvinner har levd og utviklet seg side  om side med planter gjennom millioner av år. Denne dagen skal vi bli  kjent med noen av disse verdifulle plantene og bli kjent med hvordan de  kan integreres i hverdagen til enhver kvinne.

Bli  med oss for å omfavne en ny tid og et nytt paradigme innen kvinnehelse,  hvor vi gir plass til og verdsetter den sykliske naturen i  kvinnekroppen. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til "Syklus i blomst : helhetlig syklushelse og urter".

Tickets

  • Deltakelse

    kr 600,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Share the event

bottom of page