top of page

søn. 17. mars

|

Nordre Aker

Nourished Cycles Foundations

En introduksjon til dyp helse i din sykliske kropp

Registration is closed
See other events
Nourished Cycles Foundations
Nourished Cycles Foundations

Time & Place

17. mars 2024, 13:00 – 16:30

Nordre Aker, Kjelsåsveien 174, 0884 Oslo, Norway

Guests

About the event

Ønsker du å forstå hvordan menstruasjonssyklusen og kvinnelige hormoner fungerer? Vil du åpne døren til innsikt om hvordan vi kan oppnå dyp og blomstrende helse og velvære i en kvinnelig kropp, optimal fruktbarhet og en smertefri menstruasjonssyklus? Ønsker du den kunnskapen du trenger for å ta virkelig informerte beslutninger om reproduktiv helse og bruk av p-piller og andre hormonelle medikamenter? Da ønsker vi deg varmt velkommen til en kveld sammen med menstruasjonssyklushelse-ekspert Siri M. Kalla.

Når Siri arbeider med kvinner og andre menstruerende mennesker, er en av de mest vanlige tilbakemeldingene hun får: "Hvorfor har ingen fortalt meg dette før?". I vårt nåværende samfunn og medisinske paradigme kan menstruerende personer gå gjennom halve livet uten å virkelig forstå hvordan deres kropper fungerer - kunnskap som er avgjørende for å ta informerte beslutninger angående helse, velvære, fruktbarhet og prevensjon. I dette foredraget ønsker vi å tilby all den kunnskapen som vi mener hver person med kvinnekropp trenger for å gi seg selv den beste mulige omsorgen.

Siri M. Kalla har studert og arbeidet med menstruasjonssyklusen i et tiår. Hennes ekspertise er unik i Norge og er forankret i en funksjonellmedisinsk tilnærming til helhetlig helse. Hun betrakter den kvinnelige kroppen som et integrert system, forstår dypt den sammenkoblede naturen til våre kropper generelt og våre hormonsystemer spesielt, og søker etter rotårsakene til problemer fremfor å behandle symptomer.

I dette tre timers foredraget vil hun dele sin kunnskap med oss i en innholdsrik ettermiddag. Vi vil se nærmere på:

• Hvordan menstruasjonssyklusen fungerer.

• Hvordan vi observerer fysiologiske tegn på fruktbarhet og infertilitet.

• Sammenhengen mellom syklushelse og helheten i kroppens helse.

• Naturlige strategier for å helbrede problemer med menstruasjonssyklusen som PMS, menstruasjonssmerter, PCOS og infertilitet.

• Hvordan vi nærer kvinnekroppen på dypet med kost, ernæring og regulering av nervesystemet.

• Hvordan vi kan leve mer i takt med de forskjellige fasene av menstruasjonssyklusen.

• Hvordan det å utvikle et dypt forhold til vår menstruasjonssyklus også betyr å dyrke et dypt forhold til oss selv.

OM SIRI:

Siri Kalla er en erfaren veileder innen fertilitetsforståelse og syklushelse. Gjennom årene har Siri veiledet hundrevis av mennesker på deres reise mot å oppnå dyp forbindelse med sin syklus, fruktbarhet og helse.

Siri har en lidenskap for å undervise og veilede mennesker i å oppdage den kraften som ligger i å forstå sin egen fertilitet og syklus. Hennes reise startet i 2009 da hun oppdaget fertilitetsforståelse som naturlig prevensjon. Med en solid utdanning fra Justisse College International, et ledende institutt innen utdanning i Fertility Awareness og holistisk reproduksjonshelse der hun fikk sin utdanning mellom 2013-2017, er Siri en sertifisert instruktør i fertilitetsforståelse og har en omfattende kunnskapsbase innen holistisk fysiologi, endokrinologi, ernæring og kartlegging av menstruasjonssyklusen. Siden hun ble uteksaminert i 2017, har Siri jobbet som fulltidscoach innen fertilitetsforståelse og holistisk reproduksjonshelse. Hun har også videreutdanning som instruktør i Sensiplan-metoden, noe som ytterligere styrker hennes ekspertise på området.

Siri er også en engasjert forkjemper for mer helse i og kunnskap om den sykliske kroppen på en systemisk nivå. Som medlem i Association for Fertility Awareness Professionals og som ordfører for den Skandinaviske foreningen Nordic Union for Fertility Awareness, bidrar Siri aktivt til fellesskapet og jobber for å gjøre fertilitetsforståelse og kunnskap om den sykliske kroppen tilgjengelig for alle.

Med sin empati og forståelse for utfordringer knyttet til kroniske helseproblemer, kan Siri hjelpe klientene sine på en unik og helhetlig måte. Gjennom arbeidet med hundrevis av klienter har hun sett betydelige endringer og positive resultater. Siri har også personlig erfaring med å helbrede autoimmin sykdom, kronisk tretthet, systemisk betennelse, C-PTSD og menstruasjonsforstyrrelser. Hennes egen reise har gitt henne en dyp forståelse av betydningen av å oppnå dyp helse og velvære i både kropp og sjel.

Siri  underviser fra sin rikdom av kunnskap i sitt en-til-en mentorprogram,  Nourished Cycles, så vel som i workshops og foredrag. Du kan lære mer om  Siri og hennes arbeid på www.ourfertility.com

Tickets

  • Deltakelse foredrag

    kr 485,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Share the event

bottom of page