top of page

ons. 20. sep.

|

Zoom

Gratis webinair om syklushelse og naturlig prevensjon

Registration is closed
See other events
Gratis webinair om syklushelse og naturlig prevensjon
Gratis webinair om syklushelse og naturlig prevensjon

Time & Place

20. sep. 2023, 18:30 – 20:00 CEST

Zoom

Guests

About the event

Vil du oppdage veien til god helse, trivsel i kvinnekroppen, optimal fruktbarhet og en smertefri menstruasjonssyklus? Er du nysgjerrig på å ta velinformerte valg om prevensjon, inkludert effektiv naturlig prevensjon? Bli med på vårt gratis webinar med Siri M. Kalla, og start reisen mot å forstå alt du alltid har ønsket å vite om menstruasjonssyklusen og kvinnelige hormoner.

Mange kvinner og menstruerende personer har delt med Siri at de ofte tenker: "Hvorfor har ingen fortalt meg dette før?" når de har fått innsikt fra hennes opplæring. I dagens samfunn kan personer som menstruerer leve store deler av livet uten å forstå hvordan kroppene deres fungerer – noe som er problematisk, ettersom denne kunnskapen er avgjørende for å kunne ta informerte beslutninger om helse, velvære, fruktbarhet og prevensjon.

I dette informative webinaret gir vi deg et raskt innblikk i denne kunnskapen. Siri M. Kalla, med ti års fordypning i studier om menstruasjonssyklusen, vil veilede deg gjennom:

• Hvordan menstruasjonssyklusen fungerer.

• Ulike prevensjonsmetoder og evidensbasert naturlig prevensjon.

• Naturlige strategier for å håndtere menstruasjonsproblemer.

• Å leve i harmoni med menstruasjonssyklusens faser.

Bli med oss og oppdag veien til bedre forståelse og velvære i din egen kropp. Dette webinaret markerer også lanseringen av Siri's nye mentorprogram, Nourished Cycles, som vi vil gi deg mer informasjon om under arrangementet.

----

OM FOREDRAGSHOLDEREN:

Siri Kalla er en erfaren veileder innen fertilitetsforståelse og syklushelse. Hun har veiledet hundrevis av mennesker på deres reise mot å oppnå dyp forbindelse med sin syklus, fruktbarhet og helse. 

Siri har en lidenskap for å undervise og veilede mennesker i å oppdage kraften som ligger i å forstå sin egen fertilitet og syklus. Hennes reise startet i 2009 da hun oppdaget fertilitetsforståelse som naturlig prevensjon. Med en solid utdanning fra Justisse College International, et ledende institutt innen utdanning i Fertility Awareness og holistisk reproduksjonshelse, er Siri en sertifisert instruktør i fertilitetsforståelse og har en omfattende kunnskapsbase innen holistisk fysiologi, endokrinologi, ernæring og kartlegging av menstruasjonssyklusen. Siden hun ble uteksaminert i 2017, har Siri jobbet som fulltidscoach innen fertilitetsforståelse og holistisk reproduksjonshelse. Hun har også videreutdanning som instruktør i Sensiplan-metoden, noe som ytterligere styrker hennes ekspertise på området.

Siri er også en engasjert forkjemper for mer helse i og kunnskap om den sykliske kroppen på et systemisk nivå. Som medlem i Association for Fertility Awareness Professionals og som ordfører for den Skandinaviske foreningen Nordic Union for Fertility Awareness, bidrar Siri aktivt til fellesskapet og jobber for å gjøre fertilitetsforståelse og kunnskap om den sykliske kroppen tilgjengelig for alle.

Med sin empati og forståelse for utfordringer knyttet til kroniske helseproblemer, kan Siri hjelpe klientene sine på en unik og helhetlig måte. Gjennom arbeidet med hundrevis av klienter har hun sett betydelige endringer og positive resultater. Siri har også personlig erfaring med å helbrede kronisk tretthet, systemisk betennelse, C-PTSD og menstruasjonsforstyrrelser. Hennes egen reise har gitt henne en dyp forståelse av betydningen av å oppnå dyp helse og velvære i både kropp og sjel.

Når du deltar i Nourished Cycles-programmet, får du tilgang til Siri sin ekspertise og erfaring. Siri er dedikert til å støtte deg gjennom hele reisen og hjelpe deg med å oppnå dyp forståelse og dyp helse i din sykliske kropp.

Lær mer om Siri og hennes arbeid på https://www.ourfertility.com

Tickets

  • Gratis deltakelse

    kr 0,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Share the event

bottom of page