top of page

søn. 11. nov.

|

Litteraturhuset

Den sykliske seksualiteten

Foredrag som del i NYTfestivalens program.

Registration is Closed
See other events
Den sykliske seksualiteten
Den sykliske seksualiteten

Time & Place

11. nov. 2018, 12:00 – 12:45

Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo, Norway

About the event

I dette foredraget vil vi se på hvordan hormoner påvirker seksuell lyst og nytelse, og hvordan vår hormonelle helse henger sammen med seksuell lyst. De sykliske skiftene av hormoner gjennom menssyklusen påvirker mer enn 150 kroppsfunksjoner – deriblant vår seksuelle lyst og seksuelle respons. Ved å bli kjent med kroppen vår og forstå hvordan vi fungerer i forskjellige deler av syklusen kan vi finne en større følelse av respekt til den egne kroppen, og bli bedre på å kommunisere våre skiftende behov til våre partnere.

Les mer: https://www.nytfestivalen.no/schedule/den-sykliske-seksualiteten/

Om NYTfestivalen:

NYT er en feiring av vår seksualitet, seksuelt mangfold og mangfoldig nytelse.

NYT er en motvekt til #metoo, med fokus på alt som er gøy og lovlig.

NYT vil bidra til å sette positiv seksualitet på den offentlige dagsorden, redusere tabuer og skape større åpenhet omkring seksualitetens mangfold.

Fremming av god seksuell helse og seksuell nytelse er et viktig bidrag til et mer bærekraftig samfunn! I løpet av en helg tilbys en rekke arrangementer med et variert program; fra det opplysende til det inspirerende, provoserende, kunstneriske og tankevekkende. Festivalen er et samarbeidsprosjekt der mange, ulike aktører bidrar til programmets relevans og bredde. Det finnes i dag ingen andre arrangementer av samme slag, og vi tror og håper denne festivalen vil være et viktig bidrag inn i samfunnsdebatten om seksualitet, autonomi og livskvalitet.

NYT er initiert av Kjersti Helgeland, Sustainable Passions og arrangeres i samarbeid med Cupido og Sex og Politikk.

Share the event

bottom of page