top of page
iStock-1162563887_edited.jpg

Nourished Cycles

MENTORPROGRAM

Velkommen til Nourished Cycles, din invitasjon til en transformativ reise mot dyp kunnskap og dyp helse i din sykliske kropp.
For mange av oss er menstruasjonssyklusen og vår fertilitet et mysterium, eller i verste fall en forbannelse som vi føler har en negativ innvirkning på livet vårt. Men faktumet er at vi kan lære oss å forstå hva som skjer i kroppene våre hver eneste dag gjennom syklusen, og mensyklusen kan gi oss mye mer informasjon om hva som foregår i kroppene våre enn det vi kanskje er klar over. Smertefulle og vanskelige sykluser er ikke en nødvendig del av å leve med en syklisk kropp, og mange fertilitetsproblemer kan løses uten medisinsk inngrep. På samme måte er det fullt mulig å oppnå en sikker naturlig prevensjonsmetode ved å lære oss å lese og forstå vår syklus i dybden. Denne kunnskapen kalles Fertility Awareness, eller fertilitetsforståelse på norsk, og den vil revolusjonere din relasjon til det som skjer i kroppen og syklusen din.
 
closeup of young woman hands in heart shape with lot of boho style jewelry, rings and brac
375014326_1222419252484071_6668613282896733194_n.jpg

"Jeg begynte å få veiledning hos Siri Kalla for ett og et halvt år siden, og utbyttet har vært mer kraftfullt enn jeg har kunnet forestille meg. Ikke bare har jeg fått en effektiv prevensjonsmetode uten bruk av syntetiske hormoner, jeg har i tillegg fått en rik og helhetlig forståelse av min egen kropp og helse som jeg vil ta med meg resten av livet. Siri har lært meg å lese kroppen min sine signaler, lytte til hva den forteller meg og ta hensyn til de naturlige rytmene, og med dette har jeg vokst som kvinne og som menneske. Hun har vært en fantastisk støtte, veileder og pådriver i denne prosessen.

Både partneren min og jeg har lært utrolig mye, fått verktøy som vil være til nytte livet ut, og samtidig følt oss sett, hørt og forstått.

Det å forstå syklusene sine er virkelig noe jeg skulle ønske alle kvinner kunne! Siri har mye kunnskap og en svært god, holistisk forståelse for fertilitetsforståelse, helse, ernæring og mye mer, og jeg anbefaler henne på det varmeste!"

- Kari, tidligere klient

Siri Kalla er grunder til Our Fertility, og har veiledet hundrevis av mennesker på reisen mot å bli kjent med sin syklus, og i dette mentorskapet får du en unik mulighet til å dra nytte av hennes ekspertise i en individuell setting.

 

Siri tror på kraften som ligger i å virkelig forstå og lære oss å lytte til vår egen fruktbarhet, menstruasjonssyklus og reproduktive helse – og mener at denne kunnskapen er uvurderlig for alle som har en syklisk kropp. Dette skreddersydde mentorprogrammet er utformet for de som søker å utforske, lære og oppnå en dyp forståelse og forbindelse med sin egen kropp og syklus - og finne konkrete strategier for å helbrede problemer i fertilitet og syklus. 

For Siri handler helse om å nære oss selv på dypet, på alle plan. Gjennom programmet vil du lære å lese kroppens signaler med Justissemetoden, bli kjent med dine unike behov og lære hvordan du kan gi næring til kroppen din og deg selv i harmoni med din menstruasjonssyklus.

Gjennom Nourished Cycles vil du oppdage den transformative kraften som ligger i å bli kjent med din kropp på et dypere nivå, utforske din fruktbarhet og oppnå en balanse som vil påvirke ditt velvære på alle plan. Siri ønsker å gi deg verktøyene og innsikten som trengs for å blomstre og trives i harmoni med din egen kropp og syklus. Vi tror at når du er dypt forankret i forbindelse med din kropp og syklus, og gir næring til deg selv på en helhetlig måte, kan du oppleve en dyp transformasjon som berører alle aspekter av livet ditt.

Bli med oss på denne unike reisen
mot dyp kunnskap og dyp helse i din sykliske kropp med Nourished Cycles!
unnamed.jpg

"I mange år har jeg hatt store smerter og tidvise problemer med blødninger, og besøk hos leger og gynekologer har alltid resultert i beskjed om at syklusen min var helt normal. Det resonnerte aldri helt, så jeg var nysgjerrig på Siris tilnærming og kunnskap! Men jeg trodde ikke hun ville finne så store problemer med syklusen min som hun gjorde.
Å ta innover meg hvor mange signaler kroppen har sendt om helsen min over mange år gjennom en vond og ustabil menssyklus, har vært stort og viktig. Med Siris hjelp er jeg nå i ferd med å legge grunnlaget både for en sunnere syklus og en friskere kropp i det hele tatt. Sist syklus hadde jeg knapt vondt, og blødde en normal mengde - begge deler er store seire for meg! Det har vært både gøy og lærerikt å jobbe med Siri, som er strukturert, hyggelig, og veldig god til å formidle den enorme mengden kunnskap hun sitter på."

- Hanna, tidligere klient

351190279_1388125785370749_5141557242657633557_n.jpg

"Jeg kom til Siri med et ønske om å optimalisere min syklus og bedre forstå min hormonelle helse. Jeg hadde nylig opplevd en MA (missed abortion) og ønsket å bli gravid igjen.  Å gå i lære hos Siri var utrolig verdifullt! Jeg fikk masse verdifull innsikt i fertil helse, og god personlig veiledning for å forbedre min egen helse mtp fertilitet og trygg graviditet. Det har vært utrolig lærerikt og spennende! Jeg har fått økt interesse og fascinasjon for kvinnehelse, og i dag er jeg 18 uker på vei med et høyt ønsket barn. Veldig takknemlig for at jeg fant Siri, og anbefaler hennes tjenester på det varmeste."

- Karianne, tidligere klient

Gjennom programmet vil du få:

1

2

3

4

5

6

Individuell tilnærming: Vi forstår at hver kropp er unik, og derfor tilpasser vi programmet etter dine individuelle behov og mål. Det som skiller oss ut er vår skreddersydde tilnærming, der vi tar hensyn til hver kropps unike behov og mål. Gjennom en kombinasjon av sykluskartlegging med Justissemetoden, individuelle oppfølgingskonsultasjoner, rotårsaksanalyse og omfattende skreddersydd læremateriell, vil du bli veiledet på en reise som utforsker og nærer din fruktbarhet og helse.

Dyp kunnskap om din kropp: Vår omfattende undervisning og skreddersydde læremateriell vil gi deg en grundig forståelse av syklusen din, fertilitetsforståelse, fruktbarhet og reproduktiv helse. Du vil lære å lese kroppens signaler, identifisere rotårsakene til eventuelle problemer og implementere helhetlige strategier for å forbedre din helse.

Støtte fruktbarhet og syklushelse: Programmet vil veilede deg i å optimalisere din fruktbarhet og syklushelse. Veiledningen og kunnskapen vi deler er basert på funksjonellmedisinske prinsipper, der vi fokuserer på å finne rotårsakene til problemer i stedet for bare å behandle symptomer. Vi vil veilede deg i å balansere rotårsakene bak dine syklusproblemer ved hjelp av kosthold, ernæring, livsstilsendringer og psyko-emosjonell helbredelse. Du vil få verktøyene til å oppnå dyp velvære i alle deler av syklusen, basert på hva som pågår i din individuelle kropp.

 

Forstå din fertilitet: Du vil lære hvordan du kan identifisere dine mest fruktbare dager i syklusen, øke bevisstheten om din reproduktive helse og øke sjansene for å oppnå en sunn graviditet hvis det er et mål for deg.

Bærekraftig prevensjon: Hvis du ønsker å bruke programmet til å lære om naturlig prevensjon, vil vi gi deg grundig opplæring i Justissmetoden for denne hensikten. Du vil lære hvordan du kan bruke metoden som en trygg prevensjonsmetode i samsvar med din individuelle syklus og livssituasjon.

Dyp selvforståelse: Ved å utforske og bli kjent med din egen syklus og kropp vil du oppnå en dypere forståelse av deg selv. Du vil lære å lytte til kroppens visdom, gjenkjenne dine unike behov og ta informerte valg som fremmer din helse og velvære.

IMG_5112.JPG

"Jeg har i mange år hatt et anstrengt forhold til mensen og kropp, men gjennom dette programmet har jeg forelsket meg i kvinnekroppens mange utrolige sider og er stolt over å være kvinne igjen! Nå er det vanskelig å se for seg livet uten all den kunnskapen jeg har fått. Jeg forholder meg til syklusen min som det viktigste kommunikasjonsrøret til min helse, og jeg klarer å se hvordan helsetilstanden min er ved å observere mine sykluser. Jeg har tatt forskjellige grep i løpet av syklusen som har hatt stor virkning. Smertene mine blitt utrolig mye mindre så nå trenger jeg ikke engang ta smertestillende. Noe jeg ikke trodde var mulig ettersom jeg lenge har gått å tenkt at mensen skal være vondt og sånn er det bare å være kvinne. I tillegg har mannen min og jeg brukt justisse-metoden som prevensjon i snart 2 år med stor suksess.
Å bruke denne kunnskapen til vårt beste og leve mer i takt med kroppen er den beste gaven du kan gi deg selv!"

- Maria, tidligere klient

Image.jpeg

"Jeg tok kontakt med Siri etter at kjæresten min og jeg hadde

prøvd å få barn i litt over et halvt år. Jeg lærte hvordan jeg kartlegger menstruasjonssyklusen min og fikk masse kunnskap om hvordan syklusen og den kvinnelige kroppen fungerer. Hun ga meg også rådgiving om ernæring og kosthold for å forbedre min fertilitet. Etter over ett år med forsøk, ble vi endelg gravide! Dette hadde ikke vært mulig uten Siris hjelp og kunnskap, det er jeg sikker på. Jeg har også lært utrolig mye om meg selv, kroppen min og syklusen min. Siris rolige, lydhøre og pedagogiske tilnærming til undervisningen er uvurderlig! Jeg har fått med meg kunnskap som jeg vil bære med meg resten av livet, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kontaktet henne. Denne kunnskapen mener jeg at enhver kvinne i hele verden bør ha uavhengig av hvilken situasjon man er i; det burde være en rettighet å vite det jeg har lært av Siri. Jeg kan varmt anbefale henne!"

- Mia, tidligere klient

Praktiske detaljer:

Nourished Cycles-programmet tilbyr en omfattende reise som strekker seg over en periode på cirka 6 måneder. Varigheten tilpasses etter dine individuelle behov, slik at du får den støtten og veiledningen du trenger gjennom hele programmet.
 

Programmet inkluderer en rekke elementer som er utformet for å gi deg den mest helhetlige opplevelsen:
 

iStock-1180947754.jpg

Individuelle konsultasjoner: Du vil ha jevnlige individuelle konsultasjoner med Siri. Disse konsultasjonene gir deg muligheten til å diskutere dine spesifikke utfordringer, motta personlig veiledning og skreddersydde anbefalinger for å støtte din helse og syklus. Programmet inkluderer 6 individuelle konsultasjoner, og etterpå har deltakere muligheten til å fortsette med konsultasjoner til en spesialpris.

 

Introduksjonsfilmer: Gjennom en serie informative og inspirerende introduksjonsfilmer blir du introdusert for grunnleggende prinsipper og konsepter relatert til syklusen, fruktbarhet og sykluskartlegging. Disse filmene hjelper deg med å bygge en solid forståelse av hvordan syklusen og Justissemetoden fungerer, og legger grunnlaget for vårt videre arbeid sammen.

iStock-1221479375_edited.jpg
Untitled design_edited.jpg

Omfattende læremateriell: Du får tilgang til et bredt spekter av skreddersydde skriftlige ressurser som er utviklet for å fordype deg i temaene vi diskuterer under konsultasjonene, for å støtte din læring og forståelse. Disse ressursene gir deg kunnskap og verktøy for å lære på dypet. implementere endringer og nære din syklus og helse.

 

Støtte fra et fellesskap: Gjennom ditt medlemskap i Moon Lodge-fellesskapet får du muligheten til å knytte bånd med andre som er på en lignende reise og motta støtte mellom individuelle konsultasjoner. I Moon Lodge-gruppen tilbyr vi månedlige gruppekonsultasjoner og delingssirkler. Ditt mentorskap inkluderer et 6 måneders medlemskap på plattformen, og etter denne perioden har du valget om å fortsette som medlem for vedvarende støtte og deltakelse i vårt felleskap.

 

iStock-910422518.jpg
Digital Kit_edited_edited.jpg

Fysisk og digitalt materiale for sykluskartlegging: Du får tilsendt alt materiale du trenger for å kartlegge din syklus med Justissemetoden. Dette inkluderer Justissemetodens guidebok på engelsk, et digitalt termometer for kartlegging av basalkroppstemperatur, papirskjema for sykluskartlegging og 3 måneders abonnement på Read Your Body-appen (for de som foretrekker å kartlegge syklusen sin digitalt).

 

Dyptgående opplæring i syklushelse eller naturlig prevensjon: Du kan velge om du vil bruke programmet til å oppnå bedre syklushelse eller fruktbarhet, eller til å lære om naturlig prevensjon. Programmet blir skreddersydd etter dine intensjoner. Det er også mulig å kombinere intensjoner og lære både om syklushelse og prevensjon i dybden, men da må du regne med å kjøpe et par ekstra konsultasjoner. Uansett intensjon ligger.kartlegging av syklus med Justissemetoden til grunn for vårt arbeid sammen.

Chart test retouch_edited_edited.jpg
iStock-700702502.jpg

Etisk prisstruktur og fleksibel betalingsplan: Vi tilbyr en konkurransedyktig prisstruktur for Nourished Cycles-programmet, og du har muligheten til å sette opp en betalingsplan som passer for deg. Vi er opptatt av å gjøre programmet tilgjengelig for så mange som mulig, og derfor tilbyr vi også stipendmuligheter for de som trenger økonomisk støtte. Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne en løsning som passer dine økonomiske forhold.

 

372523681_2186594118212298_1266329175809462684_n (1).jpg

"Siri er en engasjert, kunnskapsrik og omsorgsfull veileder, og jeg er dypt takknemlig for at jeg har funnet fram til henne. Gjennom Justissemetoden har jeg funnet et naturlig alternativ til prevensjon og samtidig blitt bedre kjent med min egen kropp og syklus. Dette er kunnskap jeg mener enhver kvinne burde ha! Gjennom å bruke menstruasjonssyklusen min som veiviser og kart over egen helse, har jeg fått et verktøy jeg vil ha glede av resten av livet og jeg ser nå tydelig hvordan livsstilen min påvirker syklusen min. Jeg har slitt med hormonelle ubalanser i mange år, noe leger og spesialister har sagt at jeg bare har måttet finne meg i «å leve med». Gjennom Siris veiledning har jeg fått støtte og inspirasjon til å gjøre livsstilsendringer som har gjort at kroppen min har det bedre enn på mange år. Ikke minst har Fertility Awareness styrket min selvtillit og tro på at jeg gjennom å lytte til kroppen min og dens naturlige syklus selv kan finne frem til hva jeg trenger for å leges og oppnå mer balanse. Tusen takk, Siri!"

- Kristin, tidligere klient

unnamed.png

"Jeg er veldig glad og takknemlig for at jeg har fått hjelp til å tolke kroppens signaler om helse og fruktbarhet ved hjelp av Justisse Metoden. Siri har vært en fantastisk støtte i denne prosessen. Hun er til stede, kunnskapsrik og respektfull, og jeg fikk raskt tillit til henne og turte å dele utfordrende opplevelser som har påvirket menstruasjonssyklusen og helsen min. Denne investeringen i meg selv har jeg aldri angret på, og jeg skulle ønske jeg hadde lært dette tidligere. Jeg føler en slik egen makt i å vite når jeg er fruktbar og ikke, og å forstå hva som indikerer god helse i menstruasjonssyklusen min. Det er en kontinuerlig læring om meg selv og min kropp, noe som både har vært utfordrende og samtidig spennende. Jeg opplever at Siri og felleskapet i Moon Lodge har vært en fantastisk støtte i dette. Jeg føler nå en større ydmykhet og kjærlighet til min egen kropp. Også tips og råd om kosttilskudd og endringer i livsstil har vært til stor hjelp, og jeg har nå bedre fruktbarhet og holistisk helse."

- Hanna, tidligere klient

Om Siri:

I Nourished Cycles-programmet får du muligheten til å jobbe sammen med Siri Kalla, en erfaren veileder innen fertilitetsforståelse og syklushelse. Gjennom årene har Siri veiledet hundrevis av mennesker på deres reise mot å oppnå dyp forbindelse med sin syklus, fruktbarhet og helse.

Siri har en lidenskap for å undervise og veilede mennesker i å oppdage den kraften som ligger i å forstå sin egen fertilitet og syklus. Hennes reise startet i 2009 da hun oppdaget fertilitetsforståelse som naturlig prevensjon. Med en solid utdanning fra Justisse College International, et ledende institutt innen utdanning i Fertility Awareness og holistisk reproduksjonshelse, er Siri en sertifisert instruktør i fertilitetsforståelse og har en omfattende kunnskapsbase innen holistisk fysiologi, endokrinologi, ernæring og kartlegging av menstruasjonssyklusen. Siden hun ble uteksaminert i 2017, har Siri jobbet som fulltidscoach innen fertilitetsforståelse og holistisk reproduksjonshelse. Hun har også videreutdanning som instruktør i Sensiplan-metoden, noe som ytterligere styrker hennes ekspertise på området.
 

56e692ab-97cc-4199-8181-8cebdf3da195.png

Siri er også en engasjert forkjemper for mer helse i og kunnskap om den sykliske kroppen på en systemisk nivå. Som medlem i Association for Fertility Awareness Professionals og som ordfører for den Skandinaviske foreningen Nordic Union for Fertility Awareness, bidrar Siri aktivt til fellesskapet og jobber for å gjøre fertilitetsforståelse og kunnskap om den sykliske kroppen tilgjengelig for alle.


Med sin empati og forståelse for utfordringer knyttet til kroniske helseproblemer, kan Siri hjelpe klientene sine på en unik og helhetlig måte. Gjennom arbeidet med hundrevis av klienter har hun sett betydelige endringer og positive resultater. Siri har også personlig erfaring med å helbrede kronisk tretthet, systemisk betennelse, C-PTSD og menstruasjonsforstyrrelser. Hennes egen reise har gitt henne en dyp forståelse av betydningen av å oppnå dyp helse og velvære i både kropp og sjel.


Når du deltar i Nourished Cycles-programmet, får du tilgang til Siri sin ekspertise og erfaring. Siri er dedikert til å støtte deg gjennom hele reisen og hjelpe deg med å oppnå dyp forståelse og dyp helse i din sykliske kropp.
 

"I dag vet jeg hvordan kroppen min fungerer og hvordan jeg skal lese tegnene på fruktbarhet. Jeg stoler på min evne til naturlig å kontrollere graviditet. Og det aller viktigste er at jeg føler meg styrket som kvinne, jeg er koblet til min kropp på måter jeg aldri har vært før."

- Roberta Maria

Er du klar til å ta et avgjørende steg mot dyp fertilitetsforståelse og velvære?

Meld deg på Nourished Cycles-programmet og begynn reisen mot en dypere forbindelse med din syklus, fruktbarhet og kropp.

Din investering:

15.000 NOK
Beløpet kan deles opp over opptil 6 måneder uten ekstra kostnad.

Er prisen en bekymring for deg? I hensikt å gjøre programmet tilgjengelig for så mange som mulig, tilbyr vi stipendmuligheter for å tilpasse prisen til din situasjon. Søk her for å se om du kvalifiserer!

Trenger du mer informasjon før du tar dette steget mot fertilitetsforståelse og dyp helse?

Bestill en gratis 15-minutters prøvekonsultasjon med Siri for å få svar på spørsmålene dine.

Vi gleder oss til å bli med deg på reisen!

bottom of page